In Company training

Adem Vitaal is er ook voor bedrijven. Aan het begin of eind van de werkdag een half uurtje tijd nemen om op adem te komen. Enkele verfrissende ademoefeningen en bezinning op je eigen adem; hoe zit je er bij? Waar voel je adem bewegen? Waar voel je spanning? Waar voel je stress?

adem vitaal

adem vitaal

Borg Diem Groeneveld neemt je direct mee in de beleving van je lijf. Je kunt de draad weer oppakken en spanning en stress achter je laten. Je adem is de leidraad om de dag of de avond rustig en kalm aan te gaan. Je merkt soms pas dat je gespannen bent, doordat je adem onrustig is. Maak er verbinding mee en ga na wat je nodig hebt om je balans te hervinden: gewoon blijven ademen is het beste recept.

Borg Diem Groeneveld is al meer dan 25 jaar ademtherapeut en stemtherapeut. Hij geeft adem- en stemcursussen en individuele begeleiding. Ga je door een stressvolle en/of uitputtende periode, dan kan individuele begeleiding een steuntje in de rug zijn om je vitaliteit weer aan te spreken.

Borg Diem Groeneveld

Borg Diem Groeneveld

De training

Bij Adem Vitaal spreken we de adem aan door beweging en aandacht. Beweging lokt de adem mee. De bewegingen zijn makkelijk uit te voeren. Aandacht geven aan de adem kan lastig zijn. Som s raak je in de war als je je adem gaat volgen. Maar zo leer je op den duur wel je adem beter kennen. Je merkt dan dat je soms (of heel vaak) je adem inhoudt. je merkt dat je best meer ruimte in mag nemen. Je merkt hoe fijn het is als je de adembeweging overal in je lichaam toe kunt laten. Want dat is het allergezondst: dat de adembeweging in je hele lichaam (vooral de romp) voelbaar is.

Het resultaat

Bij Adem Vitaal kunnen we niks beloven, maar er is veel mogelijk: meer rust ervaren, beter slapen, meer energie, minder piekeren en een helder hoofd. Maar het werkt ook goed tegen obstipatie, apneu, hyperventilatie, vermoeidheid, chronische (hoofd)pijn en veel (vage) klachten. Nog kort geleden vertelde een deelnemer dat ze na de oefeningen langer was geworden; ze moest in de auto haar achteruitkijkspiegel bijstellen!

Meer info via het contactformulier