Goed ademhalen

10 juni 2016
met je buik ademen

met je buik ademen

‘Maar hoe laat je ze dan goed ademhalen?” vroeg iemand bij mijn allereerste cursus. Ik antwoordde niets vermoedend en heel naïef: ‘Ik zeg gewoon dat ze naar hun buik moeten ademen.” En daarmee was op dat moment voor mij de kous af. Zo doe je dat. Ademhalen in je buik is goed en dat kun je sturen.

Nu leid ik al jaren zelf mensen op als adem- en stemtherapeut. Maar van mij mogen ze niks zeggen over de adem en de adem sturen is taboe. Want daar raak je alleen maar van in de war. Je kunt de adem wel lokken en stimuleren, maar dat is een heel ander verhaal.

Kom maar eens kijken hoe mijn studenten dat doen. Ze krijgen 19 juni hun diploma als stemdocent en geven allen een mini-workshop als blijk van hun kunnen. En dan krijgen ze hun diploma en heffen we het glas. Het is wel in Antwerpen, maar is dat niet een leuk uitje? Je bent van harte welkom. Meld je even aan als je wilt komen; er is niet onbeperkt plaats en we willen geen mensen buiten laten staan.

Zondag 19 juni 14.00 – 16.30 hier aanmelden

De diplomering is al geweest, maar misschien wil je wel een antwoord op mijn vaag. Schrijf je in voor de video’s met ademoefeningen en je weet meer.

Kijk hier voor de video's

 

Geef een reactie

‹ Vorig bericht Volgend bericht › Overzicht