Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Jaartraining ademtherapie

23 september 2017

| €1250
adem & ontspanning

Adembehandeling

Adem gaat over communicatie. Adem gaat over wie jij bent, hoe je in het leven staat, hoe je binnenwereld zich verhoudt tot je buitenwereld en andersom. De inademing gaat van buiten naar binnen, de uitademing gaat van binnen naar buiten. Maar het is ook andersom: voor de inademing is het nodig uit te reiken, bij de uitademing kom je tot jezelf.
Elke ademtocht is anders, elke ademtocht is een nieuwe ervaring. In elke ademtocht nemen we de buitenwereld in ons op, bij elke uitademing geven we iets te kennen aan de wereld. En als deze processen niet naar behoren verlopen, komen we iets te kort of blijven we met een overschot zitten, daarvan raken w eerst steeds meer gestrest en als we daar geen energie meer voor hebben, dan zakken we weg.

Adem gaat echt niet alleen maar over het halen van de adem. Adem gaat niet alleen maar over zuurstof en koolzuur en de opname en afgifte daarvan.

Deze jaartraining is open voor paramedici en leken. Voor mensen die het voor hun eigen adem willen inzetten en voor mensen die het voor hun werk willen gebruiken. Je kunt ook als leerkracht, coach of therapeut veel baat hebben bij deze jaartraining.

Borg Diem Groeneveld

Borg Diem Groeneveld

We werken in deze training met oefeningen en behandelvormen. De cursisten krijgen readers met beschrijvingen van de oefeningen en behandelvormen en oefenen hiermee tussen de lessen. Ook wordt er verwezen naar achtergrondliteratuur. en bestuderen we soms enkele hoofdstukken naar aanleiding van vragen in de les. Er is een globaal curriculum. de docent volgt vooral het ontwikkelingsproces van de deelnemers door passende leerstof aan te bieden. Daardoor is de training geen jaar hetzelfde en kan deze training vaker gevolgd worden.

 

Data: zaterdagen 23 september, 7 oktober, 18 november, 16 december 2017 en 20 januari, 10 februari, 17 maart, 21 april, 19 mei en 16 juni 2018 10 – 16 uur.

Docent: Borg Diem Groeneveld

Details

Datum:
23 september 2017
Tijd:
10:00 - 16:00
Kosten:
€1250

Organisator

Borg Diem Groeneveld

Locatie

Centrum de Roos
P.C. Hooftstraat 183
Amsterdam, 1071 BW Nederland
+ Google Maps
Website:
http://www.roos.nl
Schrijf je hier in